Vores historie

CG EL A/S blev dannet i december 2018 med elinstallatør Christian Gregersen som den eneste til at udføre det praktiske arbejde. Allerede i februar 2019 kunne den første elektriker dog underskrive sin ansættelseskontrakt og flere opgaver kunne tages ind. I august 2019 var tiden således inde til et opkøb af Skovsgaard/Brovst Elinstallation, hvilket betød udvidelse af CG ELs lokalområde. Værkstedet og de ansatte blev nemlig alle en del af det nuværende CG EL A/S.

Den udvidede opgaveportefølje steg yderligere i 2020 med administrationen af 21 lejemål fordelt på 3 ejendomsselskaber.

Den administrative del af arbejdet var fra start uddelegeret til Christians hustru Didde. Didde fik sat skub i markedsføringen og lavet orden i papirerne, og mens Christian fokuserede på at finde opgaver og udføre arbejdet, voksede virksomheden støt. Didde begyndte dog at savne sin egen branche og vendte derfor tilbage til det igen i marts 2020, og kontorarbejdet blev efterfølgende overdraget til andre.

Den 31. marts 2022 overtog Christian Farstrup El-Service fra sin tidligere lærermester Keld Olesen. Sammen med lager og værksted fulgte også to elektrikere, som fortsat servicerer kunderne fra samme base på Nymøllevej som tidligere.

Indehaver

Christian Gregersen blev oprindeligt udlært elektriker hos Farstrup El tilbage i 2001. Siden da blev Christian uddannet elinstallatør i perioden 2002-2004. En spændende tid og en titel, der også bringer såvel ansvar som muligheder med sig.

Efter endt uddannelse blev Christian ansat hos det daværende Midtfjord El Teknik og i forbindelse med en fusion med Vesthimmerlands El i 2006, blev Christian medejer af virksomheden. I 2009 skiftede virksomheden navn til Midtfjord El A/S og i 2012 opkøbte de to partnere Christian Gregersen og Preben Nielsen virksomheden Skovbjerg Radio.

I 2016 forlod Christian Midtfjord El og blev direktør for virksomheden Rimas Gersvang Maskiner i Løgstør. Han savnede dog elektrikerbranchen og stiftede således CG EL A/S i december 2018.